Suc organic de Mangostan

Prezentare

Recomandări: Este recomandat pentru creșterea nivelului de energie în organism, în stările de depresie și anxietate, pentru protejarea sistemului imunitar, a inimii și a vaselor de sânge.

Disponibilitate: In stoc

90,30 RON
sau

Suc organic de Mangostan

Click dublu pe imaginea de mai sus pentru marire

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

Compoziţie: Mangostan suc organic (Garcinina mangostana) 40% Cireșe negre suc concentrat (Prunus serotina) 8% Cireșe negre (Prunus serotina) 2% Pere suc concentrat (Pyrus) 5,6% Mere suc concentrat (Malus domestica) 10% Maqui (Aristotelia chilensis) 5% Rodie (Punica granatum) 5,49% Afin american (Vaccinium macrocarpon) 5% Afine (Vaccinium myrtillus) 5% Zmeur (Rubus idaeus) 5% Soc (Sambucus nigra) 7,77% Alte ingrediente: Sirop din Sfeclă-roșie (Beta vulgaris), Pectină, Gumă de Guar, Acid citric, Aromă naturală de Goji, Sorbat de potasiu, Apă triplu filtrată. Nu conţine coloranţi sau arome artificiale.

Descriere: Fructul de Mangostan este preţuit de mii de ani de locuitorii din sud-estul Asiei. Acest fruct excepţional este cunoscut şi sub numele de „Regina fructelor”. Conţine antioxidanţi puternici, dintre care peste 40 de tip xantone, o clasă de polifenoli care apar în mod natural în plante şi care au acţiune benefică extinsă, biologică şi farmacologică. Coaja (pericarpul) fructului de Mangostan este inclus în suc pentru a oferi toate componentele importante care susţin şi promovează viaţa sănătoasă: minerale, enzime, vitamine, antioxidanţi, fitonutrienţi şi bioflavonoide. Acest produs reprezintă un amestec sănătos de sucuri deosebit de nutritive şi plăcute la gust.

Condiții de păstrare: Agitaţi viguros înainte de folosire. Păstraţi produsul la temperatura camerei. Refrigeraţi după deschidere.

Mod de administrare: 2-6 linguri (30-90 ml) zilnic, pe stomacul gol, preferabil dimineaţa. Număr de administrări per flacon: aproximativ 32.

Efecte: • Crește nivelul de energie al organismului • Efect benefic în depresie, anxietate • Readuce starea de calm și confort psihic • Efect benefic în calmarea inflamaţiilor • Susţine sistemul imunitar pentru o bună sănătate • Util în protejarea organismului de radicalii liberi • Susţine sănătatea inimii și a vaselor de sânge • Susţine funcţionarea optimă a organismului • Reduce stările febrile și reacţiile alergice de diverse etiologii.

Precauţii: A nu se administra copiilor sub 3 ani. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să ceară avizul medicului înainte de administrare.