Sanzyme sirop

Prezentare

Combinaţie echilibrată de enzime pentru o digestie sănătoasă la copii! Să ajuţi digestia e uşor!

Disponibilitate: La comanda

13,70 RON
sau

Sanzyme sirop

Click dublu pe imaginea de mai sus pentru marire

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

SANZYME sirop este o combinație echilibrată de enzime digestive cu acțiuni specifice, contribuind la realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide și fibre vegetale).

SANZYME sirop conține papaină și pepsină, două enzime proteolitice, asociate cu Sanzyme 2000 (complex multienzimatic ce conține proteaze, amilaze, lipaze, celulaze și alte enzime). Toate aceste enzime acționează asupra alimentelor ajunse în tractul gastro-intestinal, transformându-le în componente ușor de digerat și absorbit.

Datorită formulei tampon conținute, enzimele din siropul SANZYME își păstrează eficiența în totalitate și nemodificată în timp. În plus, nu conține alcool, astfel că SANZYME sirop este un produs sigur, ce poate fi administrat la toate vârstele, începând cu sugarii și copiii mici și totodată poate fi utilizat și în timpul sarcinii.

Suplimentul SANZYME sirop este benefic pentru o digestie completă și sănătoasă.

Concentraţie:100 ml sirop: 1,6 g papaină (din Carica papaya); 800 mg Pepsină; 200 mg Sanzyme 2000; zahăr invertit (amestec de glucoză şi fructoză); aromă naturală de căpşuni

Doze şi mod de administrare:

  • - Sugari (copii până la vârsta de un an): câte 8-15 picături x 3 / zi, în timpul sau imediat după mese;
  • - Copii: 5 ml x 3 / zi, în timpul sau imediat după mese;
  • - Adulţi: 15 ml x 3 / zi, în timpul sau imediat după mese.