Sun Medic

18 Articol(e)

pe pagina
Seteaza descrescator

 • 4 Bones - 4 forme de calciu

  4 Bones - 4 forme de calciu

  4 BONES tablete acoperite conţin un complex de Calciu natural Hidroxiapatită şi alte trei săruri de calciu, formulate împreună cu Vitamina D3 şi alte minerale cu efect important în menţinerea stării de sănătate a organismului şi în special a oaselor.

  39,80 RON
  Comanda Detalii
 • Astha 15 Sirop - Astm si alergii

  Astha 15 Sirop - Astm si alerg...

  ASTHA-15 conţine un amestec de 15 extracte de plante, utilizate in medicina traditionala de mai multe secole pentru efectele benefice la nivelul tractului respirator în special în astmul bronşic.

  33,90 RON
  Comanda Detalii
 • Enlarge - Trateaza tulburarile sexuale

  Enlarge - Trateaza tulburarile...

  Enlarge este o combinatie unica de L-Arginina (200 mg) si Ginseng Rosu Coreean (50 mg). Este un preparat natural destinat disfunctiilor sexuale masculine, eficient si lipsit de reactii adverse. Enlarge actioneaza rapid asupra functiei sexuale masculine cu efect demonstrat de imbunatatire a potentei, cresterea libidoului si sporirea satisfactiei sexuale.
  48,90 RON
  Comanda Detalii
 • Femosun - Pentru o sarcina sanatoasa

  Femosun - Pentru o sarcina san...

  Femosun este formula completă și echilibrată de vitamine și minerale recomandată femeilor care planifică să rămână însărcinate sau care sunt deja însărcinate.

  70,99 RON
  Comanda Detalii
 • Fevral - Scade Febra

  Fevral - Scade Febra

  FEVRAL este un sirop cu ingrediente active 100% naturale care conţine 7 extracte de plante cu acţiune de scădere eficientă a febrei şi inflamaţiei, lipsit de reacţii adverse.
  26,90 RON
  Comanda Detalii
 • Fluend Sirop

  Fluend Sirop

  Supliment alimentar, cu efect anti microbial, anti-viral

  29,90 RON
  Comanda Detalii
 • Hepaid Forte - Hepatoprotector natural

  Hepaid Forte - Hepatoprotector...

  HEPAID este o formulă Ayurvedică cu efecte excelente în afecţiunile hepatice, a cărei eficienţă a fost dovedită de peste 50 de ani de folosinţă şi peste 250 de studii clinice.
  25,90 RON
  Comanda Detalii
 • Hepaid Junior - Hepatoprotector pentru copii

  Hepaid Junior - Hepatoprotecto...

  Hepaid Junior este un sirop natural ce conţine 8 extracte de plante cu acţiune dovedită de protejare a ficatului copiilor împotiva hepato-toxinelor (medicamente, virusuri hepatitice, chimioterapie, radioterapie etc).
  28,90 RON
  Comanda Detalii
 • Imunice - Stimuleaza imunitatea

  Imunice - Stimuleaza imunitate...

  IMUNICE conţine 5 extracte naturale, cu acţiune dovedită de îmbunătăţire a imunităţii, atât la copii cât şi la adulţi: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctus, Curcuma longa.

  24,90 RON
  Comanda Detalii
 • Leukarrest - Leucoree excesiva

  Leukarrest - Leucoree excesiva...

  Capsulele de Leukarrest conţin 4 extracte de plante: Saraca indica, Acacia catechu, Symplocos racemosa şi Asparagus racemosus, indicate în managementul simptomelor asociate cu leucoreea excesivă. Leucoreea, ca secreţie vaginală fiziologică, apare la femei în perioada reproductivă. În anumite condiţii cantitatea de secreţie poate suferi modificări cantitative şi calitative care pot fi deranjante şi pot afecta viaţa femeii.

  47,90 RON
  Comanda Detalii
 • Masculion - Imbunatateste fertilitatea

  Masculion - Imbunatateste fert...

  Medicina Ayurvedică foloseşte planta în tratamentul tulburărilor de dinamică sexuală, scăderea libidoului, infertilitate.
  69,90 RON
  Comanda Detalii
 • MineVita Sun Medic

  MineVita Sun Medic

  MINEVITA sirop conţine o formulă echilibrată de multivitamine şi minerale, creată după cele mai moderne concepte de nutriţie clinică, pentru a compensa deficitele alimentare clasice şi pentru a preveni carenţele la copii.

  24,90 RON
  Comanda Detalii
 • Seren - Adenom de prostata

  Seren - Adenom de prostata

  "Tratamentul cu Serenoa Repens, vă ajută în prevenirea afecţiunii, astfel produsul SEREN trebuie folosit imediat după apariţia simtomatologiei specifice,conferind pacientului un inalt profil de siguranta.."

  55,90 RON
  Comanda Detalii
 • Seren Complex - Adenom de prostata

  Seren Complex - Adenom de pros...

  SEREN COMPLEX combină eficienţa extractului de Serenoa repens cu înca patru extracte naturale, utile pentru prevenirea apariţiei precoce a adenomului de prostată şi ameliorarea simptomatologiei urinare din stadiile incipiente ale acestuia
  55,90 RON
  Comanda Detalii
 • Tinefcon - Psoriazis Sun Medic

  Tinefcon - Psoriazis Sun Medic...

  Tinefcon - Porneste acum pe calea spre o piele sanatoasa folosind un tratament natural, usor si eficient !
  204,90 RON
  Comanda Detalii
 • Tusend - Sirop de tuse

  Tusend - Sirop de tuse

  TUSEND conţine 10 ingrediente active: Adhathoda vasica, Ocimum sanctum, Hedychium spicatum, Piper longum, Terminalia belerica, Glycyrrhiza glabra, Clerodendrum spicatum, Curcuma longa, mentol şi miere de albine, ingrediente care ajută la ameliorarea rapidă a diferitelor tipuri de tuse.

  23,20 RON
  Comanda Detalii
 • Urisan - Infectii Urinare Sun Medic

  Urisan - Infectii Urinare Sun ...

  Cea mai concentrată formă de extract de afine roşii 300 mg (cu un conţinut de 20% proantocianide), în combinaţie cu ulei de neem, o formulă care s-a dovedit eficientă şi foarte bine tolerată, chiar în utilizarea pe termen lung, pentru profilaxia şi tratamentul infecţiilor şi inflamaţiilor urinare.
  57,00 RON
  Comanda Detalii
 • Wormex - Sun Medic

  Wormex - Sun Medic

  Wormex este un sirop cu ingrediente active 100% naturale avand in compozitie 11 extracte de plante care actioneaza eficient pentru eliminarea rapida a parazitilor/viermilor intestinali si a oualor acestora (giardia, limbrici, oxiuri, etc). Foarte important este faptul ca este un sirop lipsit de reactii adverse si contraindicatii care se poate administra la orice copil cu paraziti intestinali, fara a afecta functia hepatica (nu necesita monitorizarea transaminazelor pe durata tratamentului).

  26,90 RON
  Comanda Detalii

18 Articol(e)

pe pagina
Seteaza descrescator