Sun Medic

Articole 1 pina la 20 din 25 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator

 • 4 Bones - 4 forme de calciu

  4 Bones - 4 forme de calciu

  4 BONES tablete acoperite conţin un complex de Calciu natural Hidroxiapatită şi alte trei săruri de calciu, formulate împreună cu Vitamina D3 şi alte minerale cu efect important în menţinerea stării de sănătate a organismului şi în special a oaselor.

  29,00 RON
  Comanda Detalii
 • Astha 15 Sirop - Astm si alergii

  Astha 15 Sirop - Astm si alerg...

  ASTHA-15 conţine un amestec de 15 extracte de plante, utilizate in medicina traditionala de mai multe secole pentru efectele benefice la nivelul tractului respirator în special în astmul bronşic.

  31,88 RON
  Comanda Detalii
 • Enlarge - Trateaza tulburarile sexuale

  Enlarge - Trateaza tulburarile...

  Enlarge este o combinatie unica de L-Arginina (200 mg) si Ginseng Rosu Coreean (50 mg). Este un preparat natural destinat disfunctiilor sexuale masculine, eficient si lipsit de reactii adverse. Enlarge actioneaza rapid asupra functiei sexuale masculine cu efect demonstrat de imbunatatire a potentei, cresterea libidoului si sporirea satisfactiei sexuale.
  37,83 RON
  Comanda Detalii
 • Femosun - Pentru o sarcina sanatoasa

  Femosun - Pentru o sarcina san...

  Femosun este formula completă și echilibrată de vitamine și minerale recomandată femeilor care planifică să rămână însărcinate sau care sunt deja însărcinate.

  67,11 RON
  Comanda Detalii
 • Fevral - Scade Febra

  Fevral - Scade Febra

  FEVRAL este un sirop cu ingrediente active 100% naturale care conţine 7 extracte de plante cu acţiune de scădere eficientă a febrei şi inflamaţiei, lipsit de reacţii adverse.
  22,10 RON
  Comanda Detalii
 • Fluend Sirop

  Fluend Sirop

  Supliment alimentar, cu efect anti microbial, anti-viral

  26,88 RON
  Comanda Detalii
 • Folowise - Pentru o sarcina fara riscuri

  Folowise - Pentru o sarcina fa...

  Folowise este o combinaţie unică de acid folic şi DHA (acid gras Omega-3) necesară pentru femeile însărcinate sau care urmează să rămână însărcinate, sau care alaptează, pentru o sarcină fără riscuri şi o dezvoltare neuro-psihică superioară a fătului si sugarului.

  24,90 RON
  Comanda Detalii
 • Gynease - Tulburari ciclu

  Gynease - Tulburari ciclu

  GYNEASE este un preparat cu o compoziţie unică, cu ingrediente active 100% naturale, pe bază de extracte de Symplocos racemosa, Glycyrrhiza glabra, Asparagus racemosus si Curcuma longa, care s-au dovedit eficiente pentru reglarea ciclului menstrual şi controlul sângerărilor uterine disfuncţionale
  37,83 RON
  Comanda Detalii
 • Hepaid - Hepatoprotector natural

  Hepaid - Hepatoprotector natur...

  HEPAID este o formulă Ayurvedică cu efecte excelente în afecţiunile hepatice, a cărei eficienţă a fost dovedită de peste 50 de ani de folosinţă şi peste 250 de studii clinice.
  17,60 RON
  Comanda Detalii
 • Hepaid Forte - Hepatoprotector natural

  Hepaid Forte - Hepatoprotector...

  HEPAID este o formulă Ayurvedică cu efecte excelente în afecţiunile hepatice, a cărei eficienţă a fost dovedită de peste 50 de ani de folosinţă şi peste 250 de studii clinice.
  21,02 RON
  Comanda Detalii
 • Hepaid Junior - Hepatoprotector pentru copii

  Hepaid Junior - Hepatoprotecto...

  Hepaid Junior este un sirop natural ce conţine 8 extracte de plante cu acţiune dovedită de protejare a ficatului copiilor împotiva hepato-toxinelor (medicamente, virusuri hepatitice, chimioterapie, radioterapie etc).
  23,20 RON
  Comanda Detalii
 • Imunice - Stimuleaza imunitatea

  Imunice - Stimuleaza imunitate...

  IMUNICE conţine 5 extracte naturale, cu acţiune dovedită de îmbunătăţire a imunităţii, atât la copii cât şi la adulţi: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctus, Curcuma longa.

  23,20 RON
  Comanda Detalii
 • Leukarrest - Leucoree excesiva

  Leukarrest - Leucoree excesiva...

  Capsulele de Leukarrest conţin 4 extracte de plante: Saraca indica, Acacia catechu, Symplocos racemosa şi Asparagus racemosus, indicate în managementul simptomelor asociate cu leucoreea excesivă. Leucoreea, ca secreţie vaginală fiziologică, apare la femei în perioada reproductivă. În anumite condiţii cantitatea de secreţie poate suferi modificări cantitative şi calitative care pot fi deranjante şi pot afecta viaţa femeii.

  40,71 RON
  Comanda Detalii
 • Masculion - Imbunatateste fertilitatea

  Masculion - Imbunatateste fert...

  Medicina Ayurvedică foloseşte planta în tratamentul tulburărilor de dinamică sexuală, scăderea libidoului, infertilitate.
  67,11 RON
  Comanda Detalii
 • MineVita

  MineVita

  MINEVITA sirop conţine o formulă echilibrată de multivitamine şi minerale, creată după cele mai moderne concepte de nutriţie clinică, pentru a compensa deficitele alimentare clasice şi pentru a preveni carenţele la copii.

  23,20 RON
  Comanda Detalii
 • Prementrid - Sindromul premenstrual

  Prementrid - Sindromul premens...

  PREMENTRID este o formulă unică destinată tulburărilor din sindromul premenstrual (PMS). Extractele de plante care intră în compoziţia PREMENTRID au eficienţă dovedită, prin numeroase studii clinice, în ameliorarea simptomelor din PMS. PREMENTRID este o formulă unică destinată tulburărilor din sindromul premenstrual (PMS).
  23,84 RON
  Comanda Detalii
 • Seren - Adenom de prostata

  Seren - Adenom de prostata

  "Tratamentul cu Serenoa Repens, vă ajută în prevenirea afecţiunii, astfel produsul SEREN trebuie folosit imediat după apariţia simtomatologiei specifice,conferind pacientului un inalt profil de siguranta.."

  52,75 RON
  Comanda Detalii
 • Seren Complex - Adenom de prostata

  Seren Complex - Adenom de pros...

  SEREN COMPLEX combină eficienţa extractului de Serenoa repens cu înca patru extracte naturale, utile pentru prevenirea apariţiei precoce a adenomului de prostată şi ameliorarea simptomatologiei urinare din stadiile incipiente ale acestuia
  52,75 RON
  Comanda Detalii
 • Soy Aid - fost soyaklin forte 60 cps SUN WAVE

  Soy Aid - fost soyaklin forte ...

  Soy Aid conţine o combinaţie de 7 ingrediente naturale, eficiente pentru îndepărtarea simptomelor neplăcute care însoţesc menopauza şi prevenirea apariţiei osteoporozei: izoflavone de soia, extracte de Hypericum perforatum (St. John’s Wort), Terminalia arjuna, Trigonella foenum graecum, Saraca indica, Shukti bhasma şi Yasad bhasma.
  67,10 RON
  Comanda Detalii
 • Tinefcon - Psoriazis

  Tinefcon - Psoriazis

  Tinefcon - Porneste acum pe calea spre o piele sanatoasa folosind un tratament natural, usor si eficient !
  187,31 RON
  Comanda Detalii

Articole 1 pina la 20 din 25 in total

pe pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Seteaza descrescator